Categorieën
FakeShow Online

Fake Show #5

Fake Show #5

Het is even stil geweest rond het culturele programma Fake Show. Maar zondag 24 mei wordt de draad weer opgepakt met een livestream vanuit het culturele ontmoetingscentrum DOOR. Dit keer zonder publiek. Fake Show is nu ook een magazine gestart: www.fakemagazine.nl. Hier zijn de afleveringen van Fake Show terug te zien en er is plaats voor interviews en concert- en cd-recensies.

Gepostet von Fake Show am Sonntag, 24. Mai 2020

De Fake Show is terug van weggeweest met beeld en geluid voor geoefende cultuursnuivers. In deze editie zien we o.a. Vera Baldé, KUNZYSTEEM, Arnold de Boer(o.a. Zea & The Ex), Knarf Rellöm, Mariette Groot(o.a. WORM Rotterdam & Underbelly), een huisoptreden door Parelvet, drumsolo van de maand uitgevoerd door Klaartje van Engelen (Nancy Kleurenblind en de zingende roadie), Ton Vermeulen en Josse Kok.

Livestream Zondag 24 mei 2020 van 15:00 – 17:00

Op: https://www.facebook.com/FakeShowDordrecht/live