Categorieën
FakeShow Interview

Interview Knarf Rellöm

Het is alweer even geleden, we schrijven 20 februari 2016. Een optreden van Knarf Rellöm in Door (toen nog aan de Voorstraat) in Dordrecht. Oplettende concertbezoekers kunnen zich wellicht ook nog een eerder optreden van Knarf Rellöm herinneren in café de Vrijheid in Dordrecht. We hebben voor de Fake Show Knarf Rellöm via Skype weer eens opgezocht in Hamburg.
Dit interview is uitgezonden tijdens Fake Show #5 op 24 mei 2020

Het is alweer even geleden, we schrijven 20 februari 2016. Een optreden van Knarf Rellöm in Door (toen nog aan de Voorstraat) in Dordrecht. Oplettende concertbezoekers kunnen zich wellicht ook nog een eerder optreden van Knarf Rellöm herinneren in café de Vrijheid in Dordrecht. We hebben voor de Fake Show Knarf Rellöm via Skype weer eens opgezocht in Hamburg.

Dit interview is uitgezonden tijdens Fake Show #5 op 24 mei 2020

Meer zien/horen